Важните дати, които белязаха съвместния живот на Хари и Меган

Фенове от цял свят се събраха пред Уиндзорския замък
19 май 2018 11:40, Александър Попов
16

Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл приковава вниманието на хора от цял свят. Връзката им проследи агенция Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Юли 2016 г. - Принц Хари и американската актриса Меган Маркъл се запознават на сляпа среща, организирана от обща приятелка. Тогава тя не знае много за него. Срещат се още два пъти и Хари я кани да го придружи в Ботсвана.

31 октомври 2016 г. - Връзката им става известна, когато анонимен източник разказва пред в. "Сънди експрес" за новата приятелка на принца.

8 ноември 2016 г. - Принц Хари потвърждава с изявление, че Меган Маркъл е негова приятелка и порицава пресата за интереса й към нея. Той обяснява, че се безпокои за безопасността й, защото пресата е "преминала границата" и използва "расови намеци".

Още по темата

6 септември 2017 г. - Меган Маркъл разказва за връзката си с принца пред сп. "Венити феър". "В края на краищата, мисля, че всичко е много просто. Ние сме двама души, които са наистина щастливи", заявява тя.

25 септември 2017 г. - Принц Хари и Меган Маркъл са заснети заедно за първи път. Двамата се държат за ръка по време на шампионат по тенис в инвалидни колички на игрите "Инвиктус" в Торонто.

Ноември 2017 г. - Меган Маркъл обявява, че прекъсва участието си в сериала "Костюмари" и се мести да живее в Англия.

27 ноември 2017 г. - Кралското семейство обявява годежа на принц Хари и Меган Маркъл. Двамата позират за фотографи в двореца "Кенсингтън" и принц Хари казва, че не е на себе си от щастие.

9 януари 2018 г. - Дворецът "Кенсингтън" потвърди, че Меган Маркъл е закрила страниците си в социалинте мрежи, каквато е кралската традиция.

12 март 2018 г. Меган Маркъл се появява за първи път заедно с кралица Елизабет Втора и останалите членове от британското кралско семейство в Уестминстърското абатство за службата за Деня на Общността на нациите.

25 април 2018 г. - Последна поява на Меган Маркъл в сериала "Костюмари".

19 май 2018 г. - Тържествена церемония за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл в Уиндзорския замък.

Междувременно фенове от цял свят, облечени елегантно като кралски особи, се събраха пред Уиндзорския замък, за да гледат сватбата на принц Хари и Меган Маркъл.

"Тук съм за големия ден, за да ги поздравя. Те подкрепят Общността на нациите" - каза Джоузеф Афрейн от Гана, издокаран в костюм с жилетка и очила, декорирани с британския флаг.

Каролайн Уагстаф пък се е постарала да съперничи на бабата на принц Хари - кралица Елизабет Втора с корона и ешарп и характерното й ръкомахане.

Времето се очаква да е слънчево, с лек освежаващ бриз.

Най-пламенните фенове застанаха пред огражденията още преди дни. Всички очакват да видят булката, роклята й и на кой дизайнер се е доверила. Принц Чарлз, бащата на младоженеца, ще отведе Меган Маркъл до олтара, защото нейния баща претърпя сърдечносъдова операция преди дни. Никой не знае дали принц Уилям ще бъде сериозен в речта си на кум или ще използва възможността да се пошегува с по-малкия си брат и лудориите му.

Сватбата на принц Хари внася нещо ново в британската монархия - американка със смесена кръв се издига до най-висок ранг в нея. Има всички признаци, че Меган очарова британците.

Обявяването на брака им в грандиозния дворцов параклис "Сейнт Джордж" ще бъде нова фаза и за принц Хари, който вече загърби миналото си на лошо момче и се вживя в ролята на посланик на кралското семейство, ангажиран с много благотворителни каузи.

И двамата младоженци се надяват семейството им да започне бързо да се увеличава.

Това ще е ден за размисъл и радост и за 92-годишната кралица Елизабет Втора и 96-годишният й съпруг принц Филип. Тя ще види как внукът й сключва брак с жена, която му носи щастие, а той често е казвал, че именно това му липсва в живота. Вчера кралица Елизабет Втора прие на чай майката на булката Дория Рагланд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: принц хариМеган Маркъл
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Клоунада за плебса.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това ли е елита на който всички трябва да подражаваме?Тия стигнаха дъното.Дори не е смешно, а депресиращо.Парите не правят човека.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гротеска...
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изкуствено преекспониране на една напълно безлична жена с жтвратителна репутация...
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ме вълнува сватбата.Хари ми е симпатичен,но Меган ми е неприятна.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Циркаджии!На народа му дай цирк и зрелища го е казал още древния Рим.
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трето статия за тези деградирали рептили, а няма пладне. Какво ни пука, че на острова им харесва да са изостанали и поданици на кралицата. Ало. Живеем в република. Не сме колония на Англия.